/ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ /

/ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ /

ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1950

 

Ο φούρνος μας χρονολογείται ήδη από το 1950, οπότε και ξεκίνησε να προμηθεύει τον άρτον ημών τον επιούσιον, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Τσεκούρα και πάντοτε στην Αρέθα 72. Η τεχνογνωσία στη παρασκευή ψωμιού πέρασε και στο Σείριο Καρκάτσα, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε τη διεύθυνση από το 2007 έως και σήμερα. Για την ακρίβεια, εν έτει 2016 πια, ο φούρνος μας όχι μόνο εξακολουθεί να παρέχει φρέσκο ψωμί και λαχταριστές λιχουδιές, αλλά τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον μας έχει στραφεί στην αναζήτηση βιολογικών πρώτων υλών, ώστε να παρέχουμε την μέγιστη ποιότητα στα προϊόντα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η αρτοποιία Σείριος έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με το αγρόκτημα Αντωνόπουλου, το οποίο ασχολείται με τη βιοκαλλιέργεια από το 1985, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε, ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία άρτων που ήδη διαθέτουμε, και άρτο Ζέας . Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και να τα δοκιμάσετε στο αρτοποιείο μας, στην οδό Αρέθα 72, καθώς και σε επιλεγμένα βιολογικά καταστήματα ανά την Ελλάδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

 

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας έχουν αναχθεί σε ύψιστης σημασίας παράγοντα υγείας και ευρωστίας του ανθρώπου, ο οποίος αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο τις επιβλαβείς συνέπειες από χημικές και άλλες πρόσθετες ουσίες που εισβάλλουν στη διατροφή μας μέσω των προϊόντων συμβατικής καλλιέργειας. Τα βιολογικά προϊόντα, στηριζόμενα σε αυστηρές προδιαγραφές φυσικής καλλιέργειας και ανάπτυξης, προσφέρουν στον οργανισμό μας πολύ περισσότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, απαλλάσσοντάς τον παράλληλα από βλαβερές ουσίες και προλαμβάνοντας ασθένειες.

Νιώθοντας ευθύνη απέναντι σε σας και στηρίζοντας την αλλαγή προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής, φτιάχνουμε το ψωμάκι σας με αγάπη και τα ποιοτικότερα βιολογικά υλικά, προσφέροντάς σας τίποτα λιγότερο από αυτό που εμπιστευόμαστε και για τη δική μας οικογένεια.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Εγκεκριμένος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία που διέπει την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων (Κανονισμοί 834/2007/ΕΚ και 889/2008/ΕΚ), με κωδικό έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση GR-BIO-03.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη βιολογική γεωργία για προϊόντα που περιέχουν τουλάχιστον 95% βιολογικά συστατικά (το ποσοστό αναφέρεται στο σύνολο των συστατικών γεωργικής προέλευσης, δηλαδή δεν περιλαμβάνονται στους υπολογισμούς το νερό, το αλάτι και τα περισσότερα πρόσθετα).

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Αντιλαμβανόμαστε την ποιότητα ζωής μας ως αλυσίδα πολλών παραγόντων και ως αποτέλεσμα υπεύθυνων επιλογών και σεβασμού. Στηρίζω τα βιολογικά προϊόντα σημαίνει στηρίζω τη βιολογική καλλιέργεια έναντι των συμβατικών καλλιεργειών, που εξαντλούν και καταστρέφουν με βλαβερές χημικές ουσίες το έδαφος και το νερό, που μας είναι πολύτιμα. Επίσης σημαίνει σεβασμό στην πανίδα και στον τρόπο που τη μεταχειριζόμαστε, στήριξη της οικονομίας μας και στήριξη των Ελλήνων παραγωγών μέσα από ποιοτικά ανταγωνιστικά προϊόντα, διατήρηση της βιοποικιλότητας και του συνόλου του οικοσυστήματος.

Η στροφή μας προς τα βιολογικά προϊόντα, δεν εξασφαλίζει μόνο μια υγιεινή διατροφή, αλλά συνιστά μια συνειδητή επιλογή απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε και μεγαλώνουμε, και το οποίο κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΑΡΕΘΑ 72, ΠΑΤΡΑ
2610 421682